Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mirja Kais blir ny byråchef för Klirr Stockholm

Publicerad: 4 mars 2016, 12:45

Mirja Kais blir ny byråchef.

Byrån ska genom rekryteringen fortsätta att utveckla sitt koncept.


Ämnen i artikeln:

Fabian ZwedbergRekryteringKlirr Stockholm

Klirr ska utveckla sitt erbjudande och som ett led i det rekryterar byrån Mirja Kais. Närmast kommer hon från R/GA. Mirja Kais har tidigare bland annat varit delägare i Svensson Reklambyrå och projektledare på King.

– Jag är oerhört stolt och glad för denna topprekrytering som innebär att Klirr kan ta nästa steg på vår framgångsrika färd framåt. Alla som har jobbat med Mirja vet vilken arbetskapacitet hon besitter. Det innebär att jag mer kan lägga fokus på den strategiska utvecklingen och alla dimensioner i vårt erbjudande, skriver Klirrs vd Fabian Zwedberg i ett pressmeddelande.

Hennes arbetsuppgifter kommer förutom att leda den dagliga verksamheten på Klirr Stockholm att innefatta en roll som projektledare och kundansvarig för några av byråns största kunder.

– Rollen och utmaningen kändes helt rätt. Att få delta i det strategiska arbetet och resan framåt för Klirr Stockholm känns otroligt spännande. Jag tror att jag med min bakgrund och erfarenhet kan göra skillnad, skriver Mirja Kais.

Sanna Wolf-Watz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.