Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mirum rekryterar prisbelönt designer från Nord DDB

Publicerad: 24 augusti 2018, 09:20

Jonas Bäckman ansluter till Mirum

Foto: Pressbild

Mirum Stockholm plockar in Jonas Bäckman som senior design creative. Han har tidigare jobbat med kunder som Delicato, Vattenfall och Willys.


Ämnen i artikeln:

MirumNord DDB

Under våren rekryterade Mirum Stockholm sju nya medarbetare. Nu har det blivit dags att stärka upp kreatörssidan med den prisbelönte designern Jonas Bäckman. Han kommer närmast från Nord DDB där han jobbat för bland annat Delicato, Vattenfall och Willys.

– Vi är superglada att få Jonas hit till Mirum Stockholm. För oss är detta en riktig topprekrytering och en viktig del i vårt byråbygge. Vi har höga kreativa ambitioner och Jonas är en fantastiskt duktig designer som kommer bidra mycket till byrån i den fas vi är just nu. Nu när Jonas kommer in har ett ännu starkare designerbjudande – helt enligt vår plan att ha både kreativ bredd och spets inom Mirum Stockholm, säger Fredrik Achatius, creative director Mirum Stockholm, i en kommentar.

Jonas Bäckman får titeln senior design creative och har erfarenheter inom koncept, varumärkesidentitet, förpackningsdesign och digital design.

– Det som lockar mig med Mirum Stockholm är att få vara med från början när en byråverksamhet formas. Efter alla år på byråer jag varit i de flesta touchpoints och petat, och med den erfarenheten får jag nu vara med och forma ett designerbjudande. Jag har också alltid varit bortskämd med bra byråkulturer, något som jag får även nu. Mirum Stockholm är helt enkelt en spännande byrå i rätt storlek som jag gärna är med och ser växa, säger Jonas Bäckman.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

MirumNord DDB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.