Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mitti rekryterar analyschef och CFO

Publicerad: 22 september 2017, 06:52

Lokaltidningsgruppen Mitt i rekryterar Lena Carlqvist som analyschef och Fredrik Palmén som ny CFO.


Mitt i:s nya analyschef Lena Carlqvist kommer närmast från Bonnier Magazines and Brands. Hon tillträder sin nya tjänst den 13 november.

I takt med att antalet prenumeranter av traditionella morgontidningar minskar fyller gratistidningens roll som nyhetsspridare en allt större funktion. Det ska bli spännande att få vara en del av Mitt i och deras arbete med att bibehålla och än mer förstärka rollen som den lokala källan till nyheter i Stockholm, både som papperstidning och i digitala kanaler, säger Lena Carlqvist.

Fredrik Palmén, ny CFO på Mitt i, kommer senast från Frontit och tillträder sin tjänst den 1 november. På Mitt i kommer han att jobba med att integrera det finansiella perspektivet med verksamhets- och affärsutveckling.

– Mitt i har en extremt stark position på Stockholmsmarknaden, en position som vi avser att behålla och utveckla, säger Maria Croon, vd på Mitt i.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.