Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mittmedia rekryterar tidigare Sportbladet-chef

Publicerad: 31 maj 2017, 07:29

Mittmedia värvar Sportbladets tidigare chef Per "PeKå" Englund som nyhetschef på sporten med ansvar för Dalarna och Örebro.


Ämnen i artikeln:

SportbladetMittmedia

Per "PeKå" Englund har de senaste åren jobbat som författare och bland annat skrivit böckerna "Född på en söndag" och "Några rader till Svartåns finaste krokodil". Nu går han till Mittmedia och blir nyhetschef på sporten med ansvar över Dalarna och Örebro.

– Vi märker att MittMedia Sport börjar göra avtryck, då flera personer med tunga meriter söker jobb hos oss. Att ”PeKå” vill komma till oss känns otroligt häftigt och ett bevis på att vi är långt framme inom svensk sportjournalistik, säger Markus Josefsson, tf sportchef på Mittmedia.

Englund har tidigare jobbat som chef för Sportbladet.

– Det har varit en pojkdröm som gått i uppfyllelse när jag har fått ge ut mina böcker. Men jag har hela tiden känt en längtan tillbaka till sportjournalistiken och för mig är MittMedia den mest spännande aktören, så det var ett enkelt val att tacka ja, berättar han.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SportbladetMittmedia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.