Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

MittMedia värvar Olov Carlsson som chefredaktör

Publicerad: 11 maj 2016, 07:06

Den tidigare SVT-chefen Olov Carlsson blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Norrtelje Tidning och Länstidningen i Södertälje.


Ämnen i artikeln:

MittMediaOlov Carlsson

Bakom sig har Olov Carlsson en lång karriär på SVT, där han var chef för nyhetsdivisionen. Tidigare har han också varit redaktionschef och ansvarig utgivare på TV4 Norrbotten och tidningschef och ansvarig utgivare på Piteå-Tidningen.

Nu kommer Olov Carlssons uppdrag vara att se över en gemensam redaktionell organisation för de tre tidningarna Länstidningen i Södertälje, Norrtelje Tidning och Nynäshamns Posten.

– MittMedia är en av Sveriges just nu mest progressiva mediekoncerner. Jag ser fram emot att ta del av deras resa och dessutom få ta ansvar för tre så anrika titlar som Länstidningen i Södertälje, Norrtelje Tidning och Nynäshamns Posten. Jag har jobbat som journalist och publicist i snart trettio år, knappt tjugo av dem har jag ägnat mig åt lokal- och regionaljournalistik. Det känns viktigt för mig att kunna bidra till att utveckla, värna och stärka just den nära journalistiken, säger Olov Carlsson i ett meddelande.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

MittMediaOlov Carlsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.