Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mobiento värvar chef från HiQ

Publicerad: 20 januari 2015, 11:24

Tina Barnden

Foto: Mobiento

Tina Barnden blir ny affärsområdeschef på Mobientos Stockholmskontor med ansvar för tillväxt inom digital konsulting. Hon kommer senast från en roll som konsultchef på HiQ.


Tina Barnden har en bakgrund som   managementkonsult och projektledare på bland annat Icon Medialab, Britny och   Circuit Interactive, och hon blev 2012 konsultchef på HiQ.

Hon var nominerad av tidningen Chef till Årets   Framtidschef 2014. Nu blir Tina Barnden affärsområdeschef där hon kommer leda och  utveckla Mobientos konsultverksamhet och ansvara för ett antal strategiska kunder-

– Vi ser hela tiden över hur vi kan bli ännu bättre på att digitalisera våra kunders   affärer, och Tina blir en viktig kugge i det arbetet. Vi är väldigt glada att få ta del   av hennes gedigna erfarenhet och ledaregenskaper, säger Fredrik Oscarson i ett pressmeddelande.

– Jag har följt Mobiento genom åren och är imponerad av deras team och sätt att   arbeta. Det känns fantastiskt att vara med och utveckla den fina positionen som   Mobiento har på marknaden, säger Tina Barnden i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.