Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Monique Wadsted ny partner på Bird & Bird

Publicerad: 19 december 2018, 13:43

Foto: Pierre Björk

Monique Wadsted har länge varit en av mediebranschens mest profilerade advokater. Nu blir hon ny partner på advokatbyrån Bird & Bird.


Ämnen i artikeln:

Monique Wadsted

Monique Wadsted är bland annat känd för att hon representerade den amerikanska filmindustrin i den juridiska striden mot fildelningssajten The Pirate Bay.

De senaste åren har hon varit partner på advokatbyrån MAQS men nu tar hon klivet över till Bird & Bird.

– Bird & Bird är en av världens finaste advokatbyråer inom mina områden och också mycket framstående när det gäller allmän affärsjuridik. Jag är väldigt stolt och glad att ansluta mig till byrån, säger Monique Wadsted.

Monique Wadsted driver även bloggen "Fråga advokaten" på Resumé.

– Bird & Bird har alltid fokuserat på kunder som går igenom en omställningsperiod i och med digitaliseringen, och ingenstans är den omställningen större än i mediebranschen. Att ha Monique Wadsted ombord innebär att vi kommer stärka vårt erbjudande och våra tjänster gentemot våra kunder, säger Phil Sherrell, internationellt ansvarig för Bird & Bird.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Monique Wadsted

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.