Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

More öppnar kontor i Stockholm

Publicerad: 2 maj 2017, 13:19

Produktionsbolaget More Digital Studios, med säte i Piteå, etablerar kontor i Stockholm. Ansvarig för satsningen blir Lisen Stålberg-Olmert som rekryteras från MediaMonks.


Ämnen i artikeln:

MediaMonks

More Digital Studios har sedan starten haft utgångspunkt i Pitetå, samtidigt som kunderna till största del befinnit sig söderut. Nu väljer man att starta upp ett Stockholms-kontor. Lisen Stålberg-Olmert blir ansvarig för etableringen och kommer även kliva in som vice vd för More Digital Studios. Stålberg-Olmert kommer närmast från MediaMonks.

– Jag har jobbat med More i drygt sju år i tidigare roller då jag agerat beställare av digitala tjänster. More utmärker sig på flera plan med sitt djupa tekniska kunnande, sin
leveranssäkerhet och kvalitativa leveranser. Det har varit en fröjd att sitta på andra sidan och det ska bli väldigt roligt att vara med på den här resan och bygga upp en studio i Stockholm, säger hon.

More Digital Studio fick för ett par månader sedan pris som årets produktionsbyrå  i Regis branschstudie Årets byrå.

– Vi har uppnått en stark position på marknaden och vill nu närma oss våra kunder för att kunna serva dem ännu bättre med högkvalitativ digital produktion och bidra tidigare i processen. Steget känns helt naturligt, och det är samtidigt jättespännande att få tillgång till nya former av kompetens och en annan möjlighet att närvara där majoriteten av våra kunder och deras kunder finns, säger Fredrik Högberg, vd på More.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MediaMonks

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.