Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

MTG Sports nya ledningsgrupp

Publicerad: 22 december 2016, 09:03

MTG Sports nya ledningsgrupp, fr. v: Jonas Berg, Per Nunstedt, Cecilia Gave, Daniel Berglund och Tommy Bark.

Foto: Karl Nordlund/MTG Sport

MTG Sport värvar Jonas Berg från Brand New Content som ny programchef. Han ingår också i den nybildade ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

MTG SportMTGViasat SportDaniel BerglundPer Nunstedt

Jonas Berg har under december månad varit inhyrd från Brand New Content för att producera handbolls-EM i TV3. Från och med 1 januari rekryteras han som ny programchef för MTG Sport. Den tidigare programchefen på Viasat Sport, Tommy Bark, blir istället fotbollschef i den nya organisationen.
– Det känns enormt roligt och hedrande att få ta plats på Sveriges vassaste sportredaktion. Jag hoppas att min erfarenhet från både den linjära och digitala tv-världen ska hjälpa till att ytterligare vässa bevakningen och paketeringen, säger Jonas Berg i en kommentar.

Tidigare i karriären har Jonas Berg varit reporter, programledare och redaktör på TV4-sporten, redaktionschef på Kalla Fakta, kommentator på CMore samt producerat Fotbollsgalan.
– Jonas har ett erkänt fint renommé för sin journalistiska skärpa samt förmåga att skapa nya format, kommenterar MTG:s sportchef Per Nunstedt.

Han kommer också att ingå i MTG sports nya ledningsgrupp. Förutom Jonas Berg, Tommy Bark och Per Nunstedt ingår:
Cecilia Gave, COO, tidigare produkt- och innehållschef på Boxer samt affärs- och konceptutvecklingschef på Titan Television.
Daniel Berglund, digital chef, tidigare sport- och tv-chef på Expressen.

– Cecilia kommer in med hög finansiell kompetens och affärsdriv, Daniel med en extrem motor tillika kunskap kring vår digitala satsning, och Tommy har med finaste betyg arbetat med samtliga av våra större satsningar de senaste åren, säger Nunstedt.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.