Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

MTR Nordic får ny presschef

Publicerad: 20 april 2017, 12:40

Claes Nyberg blir ny tf pressansvarig på tågbolaget MTR Nordic.


Ämnen i artikeln:

MTR Express

Claes Nyberg har den senaste tiden jobbat med egen konsultverksamhet men har tidigare varit presschef på Lärarförbundet, kommunikationsrådgivare för JMW Kommunikation och vd för Friskolornas Riksförbund.

‒ MTR har intresserat mig under en längre tid och är inne i ett expansivt skede. Deras arbete med viktiga samhällsfunktioner som tunnelbana och pendeltåg i Stockholm, och med MTR Express som går mellan Sveriges två största städer, ger dem en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av branschen. Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter för att stärka MTR:s röst i samhällsdebatten, säger Claes Nyberg

Nyberg tillträdde sin tjänst den 19 april.

‒ MTR har långsiktiga ambitioner i Sverige och Norden och vi vill mer än att transportera människor mellan A och B. Vi vill ta en aktiv roll i samhälls-utvecklingen genom att länka samman och utveckla hållbara städer och regioner. För att sprida våra tankar och idéer behövs starka kommunikationsresurser. Claes har en gedigen bakgrund i press- och mediefrågor i centrala samhällsfrågor och vi är övertygade om att han kan bidra mycket i arbetet, säger Åsa Elm, kommunikationschef MTR Nordic.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MTR Express

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.