Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Mynewsdesk får ny marknadschef

Publicerad: 14 april 2020, 07:49

Eva-Lotta Laurin lämnar Bannerflow för att ta över som ny marknadschef på Mynewsdesk.


Ämnen i artikeln:

Mynewsdesk

Pressmeddelandetjänsten Mynewsdesk får en ny marknadschef i Eva-Lotta Laurin. Hon kommer närmast från en CMO-roll på Bannerflow och har tidigare i karriären varit nordisk marknadschef på Salesforce och vd för branschorganisationen Swedma.

– För mig som kommunikationsnörd är Mynewsdesk ett otroligt spännande företag och roligt varumärke att arbeta med. Den rådande situationen med covid-19 innebär stora utmaningar för de allra flesta företag, och just nu ser vi att många av våra kunder kommunicerar mycket - och de kommunicerar väl. Det ska vi fortsätta att hjälpa dem med, då god kommunikation och PR är viktigare än någonsin, säger Eva-Lotta Laurin i ett pressmeddelande.

Eva-Lotta Laurin, som redan tillträtt, efterträder Jonathan Bean som lämnade bolaget under 2019.

– Vi är otroligt glada att välkomna Eva-Lotta till Mynewsdesk! Lotta har en lång meritlista när det kommer till att leda marknads- och kommunikationsteam i SaaS-bolag för att driva utveckling och tillväxt. Hon kommer att spela en nyckelroll för Mynewsdesk framåt, kommenterar Polly Hussain, chief commercial officer på Mynewsdesk.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mynewsdesk

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News