Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Namnkunniga rekryteringar till Prime

Publicerad: 8 maj 2017, 07:49

Yrsa Lindberg, Fredrick Lewandowski, Hanna Belander, Hermes Holm, Filip Myringer och Leyla Öfwerström.

Foto: Pressbild

Prime slår till med sex nya konsulter. Bland annat kreatören Hanna Belander och mediespecialisten Leyla Öfwerström.


Ämnen i artikeln:

Hanna BelanderDavid OrlicPrime PRKommunikationsbyråer

Vid årsskiftet tillträdde David Orlic som vice vd och innovationschef på Prime med uppdrag att utveckla byråns erbjudande. Nu presenterar byrån sex nya rekryteringar från olika företag och discipliner.
– Vår strategi är enkel: vi anställer de allra bästa från alla discipliner och blandar de tyngsta seniorerna med de största talangerna. Som leadbyrå måste vi behärska både reklam, PR, innovation och samhällsfrågor – vårens rekryteringar bekräftar den positionen, säger David Orlic i en kommentar.

Mest namnkunnig av nytillskotten är förmodlingen Hanna Belander som närmast kommer från byrån Bloomy Ideas. En av 2000-talets mest meriterade copywriters med erfarenhet från Forsman & Bodenfors, King, McCann och Brindfors.
– Jag är superpeppad. Bra idéer kan många byråer ta fram idag, men att samtidigt vara en strategisk partner med ett genuint intresse för kundens utmaningar och möjligheter är inte lika självklart. Prime kombinerar kreativitet med affärsstrategi och samhällsbyggnad på ett unikt sätt, som känns både modernt och långsiktigt. Det ska bli grymt kul att jobba på en byrå som leder den utvecklingen, kommenterar Hanna Belander.

Två andra tunga rekryteringar är Hermes Holm, strategisk rådgivare och kundansvarig från Edelman Deportivo, och mediespecialisten Leyla Öfverström från TUI.

Övriga rekryteringar:
Yrsa Lindberg – Juniorkonsult som utsetts till en av Sveriges 33 hållbarhetstalanger. Vinnare av ansedda studenttävlingen Sustainergies Cup 2016 och grundare av initiativet BEE NICE.

Filip Myringer – Kreatör med fokus på ny teknik och digital utveckling. Tidigare UX-designer på Kaplan och vinnare av Future Lions i Cannes 2016.

Fredrick Lewandowski – Digital och content-strateg som rekryterats från Edelman Deportivo där han primärt ansvarat för att driva engagemang och räckvidd i sociala medier.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.