Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Narva värvar Hans Westerberg

Publicerad: 28 juni 2016, 08:51

Hans Westerberg flyttar hem till Stockholm.

Hans Westerberg har blivit något av en Wall Street-expert under sina 25 år i New York. Nu blir han senior rådgivare hos pr-byrån Narva.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerNarva

Innan flytten arbetade Hans Westerberg som börschef på Veckans Affärer och sedan Dagens Industri. Väl på andra sidan Atlanten blev han DI:s korrespondent och sedan krönikör i SvD Näringsliv. I slutet av 1990-talet etablerade han Hagströmer & Qvibergs New York-kontor och har sedan dess arbetat med investerarrelationer på Wall Strert, främst med nordiska bolag som vill nå amerikanska investerare.

Nu knyter Narva till sig Hans Westerberg som senior rådgivare i samband med att han flyttar tillbaka till Sverige.
– Jag ser fram emot att arbeta med ungefär samma saker som jag gjort under de senaste femton åren men med Stockholm och Narva som bas, säger Hans Westerberg i en kommentar.

Pr-byrån gläds över sin rutinerade förstärkning.
– Hans har en helhetssyn på ett börsbolags kommunikation och en erfarenhet som få personer, om ens någon, kan matcha. Våra uppdragsgivare har ofta internationella behov både när det gäller löpande kommunikation men också i samband med förvärv och Hans kommer stärka Narvas kompetens och nätverk inom det området, menar Staffan Bruzaeus, partner och chef för team Financial på Narva.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerNarva

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.