Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Natalia Brzezinski till Kreab

Publicerad: 30 November 2015, 09:33

Natalia Brzezinski blir pr-konsult.

Foto: Andreas Elgstrand.

Journalisten och superkommunikatören Natalia Brzezinski blir pr-konsult.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerKreab

Natalia Brzezinski var stationerad i Sverige mellan 2011 och 2015 som fru till USA:s ambassadör Mark Brzezinski. Själv är hon verksam som journalist, moderator och kommunikatör. Bland annat gör hon en intervjupodd tillsammans med Acast och Dagens Industri. I fjol kom hon trea på Resumés lista över Näringslivets 150 Superkommunikatörer.

Nu står det klart att hon också blir pr-konsult. I rollen som international advisor ska hon bistå Kreabs kunder med råd.
– Det är spännande att ha Natalia ombord. Hon är en utmärkt kommunikatör som kan överskrida olika sektorer och världar genom fantastiska berättelser. Hennes bakgrund som journalist i kombination med hennes breda nätverk och nytänkande när det gäller modern kommunikation kommer att bli en stor tillgång för våra globala kunder, säger Kreabs vd Charlotte Erkhammar i ett pressmeddelande.

Natalia Brzezinski skriver också för Huffington Post, och sitter i styrelsen för Polar Music Prize och konferensen Brilliant Minds.
– För mig symboliserar Kreab konceptet med lokala rötter och global räckvidd, säger hon i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerKreab

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.