Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Netigate rekryterar digital marknadschef

Publicerad: 12 januari 2021, 10:27

Netigate rustar sig inför nästa tillväxtfas genom att rekrytera Irina Bohman som ny digital marknadschef.


Irina Boman, med över 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring, får uppdraget att utveckla Netigates digitala strategi och blir ansvarig för leadsgenerering internationellt. Närmast kommer hon från HelpSystems där hon de senaste åren haft huvudansvar för den digitala närvaron i EMEA, APAC OCH LATAM.

– Jag brinner för datadriven kommunikation. Därför är det oerhört spännande att påbörja mitt uppdrag på Netigate som gör det möjligt för organisationer att agera utifrån data direkt från kunder och medarbetare. Det finns extremt mycket kunskap inom bolaget, en stark företagskultur och fokus på tillväxt, vilket känns spännande. Mitt mål är att intensifiera och öka bolagets digitala närvaro, oavsett kanal, för att öka medvetenheten kring Netigate samt driva leads, Irina Bohman i en kommentar.

För Netigate, ett internationellt SaaS-bolag, står expansion i fokus. Rekryteringen av Irina Bohman är tänkt att accelerera bolagets digitala närvaro globalt.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Irina till att bli en del av Netigate. Under 2021 kommer vi öka takten. Vi fokuserar just nu på att rekrytera inspirerande och kompetenta superstjärnor. Irina kommer att fylla en viktig nyckelroll i bolaget och bana vägen för en fortsatt internationell expansion, säger Sophie Hedestad som tillträdde som chief marketing officer i februari förra året. 

Netigate är i dag verksamma i Sverige, Tyskland, Norge, Finland, Österrike, Schweiz, Holland, Storbritannien och Frankrike.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.