Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Niclas Rahms nya uppdrag

Publicerad: 13 december 2016, 08:29

Eventyrs vd Sofi Franzén och nyförvärvet Niclas Rahm

Foto: Abraham Engelmark

Niclas Rahm lämnar rollen som pr- och konceptansvarig på Minnesota och blir i stället kreativ chef och markandsansvarig på Eventyr.


Ämnen i artikeln:

Niclas RahmCreative directorMarknadschef

Niclas Rahm har en lång bakgrund i kommunikationsbranschen. Närmast kommer han från jobbet som pr- och konceptansvarig på brand engagementbyrån Minnesota. Han har också haft rollen som creative director inom 2E Group, eventchef på TV4-gruppen samt grundat PR-byrån Pure PR. Utöver det är han innovationschef på kosttillskottsföretaget Better You och driver pr-byrån 75 Agency.

På  Eventyr blir Niclas Rahm kreativ chef och marknadsansvarig. Han tar även en plats i ledningsgruppen.

– Det känns otroligt kul att få över Niclas till oss. Han är en stark och duktig profil i branschen som vi vet gör skillnad i uppdragen. Vi har en spännande tid framför oss på Eventyr. Byrån har ett fantastiskt team med en bra position på en marknad som växer. Vi märker en ökad efterfrågan från både våra befintliga kunder men också nya uppdragsgivare som vill öka engagemanget både internt bland medarbetare och externt säger Sofi Franzén, vd på Eventyr i ett pressmeddelande.

Niclas Rahm kommenterar:

– När den här typen av möjlighet dyker upp tackar man ja direkt, Eventyr har funnits med länge och har en av branschens bästa renomé. Jag har haft ett par fantastiskt roliga och lärorika år på Minnesota men ibland måste man ge upp någonting bra för det som känns bättre. Resan som Eventyr står inför känns både spännande och helt rätt för mig så den vill jag verkligen vara med på.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.