Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nicole Kavander lämnar Creuna för Another State

Publicerad: 27 november 2019, 12:50

Nicole Kavander.

Foto: Pressbild

Another State värvar Nicole Kavander från Creuna till en roll som client & business director.


Ämnen i artikeln:

CreunaAll of usNicole Kavander

Nicole Kavander kommer senast från digitalbyrån Creuna, där hon var account director och strateg för bland annat Libresse, Fastighetsbyrån och Hallon. Hon har även varit projektledare på DDB Stockholm och bott i Tokyo, Paris och London, där hon jobbade på byråer som Havas och TMW. 

Under våren 2018 startade hon tillsammans med Roshanak Fatahian och Canan Yasar nätverket ”All of us”, vars mål är att öka mångfalden i kommunikationsbranschen.

Nu ansluter Nicole Kavander till digitala produkt- och tjänstedesignbolaget Another State till en roll som client & business director. 

– Vi har letat efter ytterligare någon som kan ta ett rådgivande grepp om våra kunder och leda dem i förändringsprocesser kring digital produkt- och tjänsteutveckling. Någon som även kan ansvara för och driva vårt strategiska erbjudande och på så sätt hitta nya kontexter och nätverk för Another State. Därför känns det fantastiskt roligt att ha Nicole på plats. Nicole bidrar också med viktiga värderingar och sakkunskap som vi anser bör nå ut till fler i vår bransch, säger Fredrik Wetterholm, managing partner på Another State, i ett pressmeddelande. 

Nicole Kavander kommenterar:

– Byråvärlden håller på och förändras och jag tror att behovet för expertkompetensökar och att fler kunder tröttnar på en ”one stop shop” för allt digitalt. Ingen kan vara bäst på allt. Som strateg lockades jag av möjligheten att fokusera på CX och arbeta ”human first”. Dessutom har Another State en unik kultur och otroligt skickliga människor som skapar magi under ett och samma tak, något jag är stolt över att bli en del av.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.