Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nina Åkestams nya styrelseuppdrag

Publicerad: 24 januari 2017, 10:20

Nina Åkestam

Foto: Andreas Elgstrand

Reklamforskaren Nina Åkestam tar plats i byrån Futerras svenska styrelse tillsammans med tidigare vd:n för konsultbolaget Macklean Mikael Kruhsberg.


Ämnen i artikeln:

HållbarhetNina ÅkestamStyrelse

Futerra är en internationell kommunikationsbyrå som bara tar uppdrag som leder mot en hållbar utveckling. Som ett led i en omorganisation möblerar man om i sin styrelse.

Antalet ledamöter minskas och flera av ägarna avstår från sin plats till förmån för två stycken externa ledamöter.

– Jag har alltid brunnit för kommunikation som gör skillnad för varumärken och samhället samtidigt. Futerra är ett otroligt spännande bolag som har det tänket i sitt DNA. Därför är jag väldigt glad över att få ta plats i styrelsen och bidra till att ännu fler idéer som kan förbättra världen kan bli verklighet, säger Nina Åkestam i en kommentar.

– Den nya styrelsen är ett led i en ökad professionalisering som ska göra vårt erbjudande ännu vassare. Nina och Mikael representerar var sitt av våra två ben, strategi och affärsutveckling samt kommunikation. Båda är avgörande för omställningen till en hållbar utveckling, säger Futerras styrelseordförande Joel Lindefors.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.