Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nina Amjadi blir ny vd för Familjen

Publicerad: 7 oktober 2021, 10:53

Familjen tackar Sofia Austern Björkman för fyra år och välkomnar in en ny vd i Nina Amjadi.


Ämnen i artikeln:

Familjen

Nina Amjadi har de senaste två åren varit ansvarig för marknad och varumärke på fintech-bolaget Quickbit, och innan dess jobbat i USA. Där har hon bland annat jobbat på byrån North Kingdom med kunder som Disney och IBM.

– Familjen har ett av Sveriges mest intressanta erbjudanden. Denna position vill jag bygga vidare på och utveckla så att vi kan göra ännu större impact, och på större skala, säger hon om den nya rollen i ett pressmeddelande. 

Sofia Austern Björkman, som varit vd i fyra år, har valt söka sig vidare. Under pandemin har Familjen till skillnad från många andra byråer lyckats växa och det säger huvudägaren Mats Eriksson att hon bidragit stort till.

LÄS MER: Familjen växer starkt under pandemin: ”Jobbar hårt för att vidareutveckla mediesatsningen

– Jag vill rikta ett stort tack till Sofia Austern Björkman som bidragit till att etablera Familjen som en av Sveriges största byråer exkluderat nätverksbyråerna, säger han i pressmeddelandet.

Nina Amjadi kommer framför allt bidra till Familjen med sin kompetens inom digitalisering, fortsätter han. Familjens nytillträdda styrelseordförande Petronella Panérus kommenterar värvningen i pressmeddelandet:
– Nina är en otroligt kompetent, smart och entusiasmerande person. Det, tillsammans med hennes långa erfarenhet inom det digitala området gör henne till ett utmärkt tillskott till Familjen. 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Familjen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.