Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nine Yards nya byråchef

Publicerad: 8 mars 2016, 07:12

Lotta Karlsvärd, ny byråchef på Nine Yards.

Foto: Pressbild.

Lotta Karlsvärd är ny byråchef på Nine Yards Stockholmskontor. Hon kommer närmast från eventbyrån Wow Events.


Ämnen i artikeln:

Peak PerformanceNine Yards

Lotta Karlsvärd arbetade i många år på Peak Performance, bland annat som global marknadschef. Därefter gick hon vidare till byråsidan och Bodén & Co som senare blev Wow Events.

Nu har det alltså blivit dags att byta jobb igen – denna gång till Nine Yards som nyligen fick Göran af Klercker som vd. Där blir hon managing director på kontoret i Stockholm med ansvar för 23 anställda.
– Nine Yards sätt att alltid hjälpa kunderna att arbeta inifrån och ut skapar verkligen enastående resultat för kundernas varumärken och för deras medarbetare. Att nu få vara med att utveckla den nya strategin och leda byrån på den här resan tillsammans med alla engagerade och kloka medarbetare känns som att komma hem, säger hon i en kommentar.

Jessica Thorelius, som varit byråchef de senaste två åren, lämnar sitt uppdrag.
– Nine Yards har nu den perfekta grunden för att gasa ännu mer och det är någon annan som ska göra det. Jag kommer börja i min nya roll, som inte är officiell än, om ett par veckor, säger hon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Peak PerformanceNine Yards

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.