Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nine Yards stor-rekryterar

Publicerad: 17 september 2012, 08:31

Eventbyrån satsar stort i både Göteborg och Stockholm för att bredda byråns kompetens.


Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Ebba Burenius har anställs som studio manager. Hennes roll är att ansvara för planering och utveckling av det kreativa arbetet i såväl Stockholm som Göteborg. Tillsammans med byråns Account Directors och projektledning ska hon bygga nätverk, skapa affärsmöjligheter och utveckla kundernas kommunikationsinsatser.

Ebba Burenius har erfarenhet av arbete på tidning och kommer närmast från PS Agency där hon var Account Director med kunder som Kulturhuset, LG Electronics, Speedglas/3M, Intel och Volvo Construction Equipment.

Josephine Graucob
blir byråns nya originalare/final arts i Stockholm.
Hon är nyutexaminerad från studier inom såväl medie- och kommunikationsvetenskap som digital bild.

Maja Sigurdson
anlitas som produktionsledare.
Hon anländer direkt från Berghs School of Communication och utbildningen Produktionsledning/operativ projektledning. Maja har även läst mediekommunikation och marknadsföring vid Uppsala Universitet. Under studietiden arbetade hon på reklambyrån Fältman & Malmén och har deltagit i branschtävlingar som exempelvis 48 h och Guldägget.

Anna Lindh
är också en av Nine Yards nya produktionsledare.
Tidigare jobbade hon på Five Sweden som projektledare, producent och innehållsproducent. Några av evenemangen och filmproduktionerna är för Schibsted, Aftonbladet, Kronans Droghandel, COOP och Com Hem. Erfarenheten av TV-produktion kommer från Meter Film & Television med bland annat Mästarnas mästare, Äntligen Hemma och När & Fjärran.

Patricia Håkansson
har börjat på kontoret i Göteborg. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med event och resebranschen. Närmast kommer hon från Hansen där hon var en av projektledarna för Volvo Ocean Race.

Nästa månad kommer ett tillskott på ytterligare fyra personer. Nine Yards har snart 50 anställda.

Blanca Sjöstedt

Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.