lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nine Yards vice vd byter byrå

Publicerad: 14 april 2016, 09:19

Jörgen Svedberg, ny på Ehrenstråhle DDB.

Foto: Johan Olsson

Jörgen Svedberg lämnar Nine Yards efter fem år. Istället förstärker han Ehrenstråhle DDB:s erbjudane inom varumärkesutveckling.

Ämnen i artikeln:

Nine YardsPelle JosephsonEhrenstråle

FT

Fredrik Thambert


Hos Nine Yards har Jörgen Svedberg varit vice vd och tidigare ansvarig för Stockholmskontoret. Men nu har han alltså bytt jobb till Ehrenstråhle DDB.

Den klassiska B2B-byrån har utveklat sitt erbjudande de senaste åren till att också innefatta strategi, design, varumärkesfrågor och digital produktion. Den senaste värvningen är ett exempel på just det.
– Det är en strategisk viktig rekrytering för oss. Jörgens kunnande inom varumärkesfrågor och perspektiv på kommunikation är något som efterfrågas väldigt mycket av våra kunder, gamla som nya. Detta gör att vi fördjupar och breddar vår position som en solid strategisk och kreativ rådgivare och partner, säger Pelle Josephson, vd på Ehrenstråhle DDB, i en kommentar.

Förutom en gedigen erfarenhet i byråbranschen har Jörgen Svedberg har också skrivit boken "9 resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation".
– Jag har sett upp till Ehrenstråhle under många år, ett av de allra starkaste och finaste varumärkena i reklam- och kommunikationsbranschen. Att man nu tillhör DDB gör det bara mer än spännande. Nu får jag en riktigt stark plattform för mitt område, det känns helt fantastiskt, kommenterar han.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev