Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

NoA Connect planerar för stark tillväxt med ny vd

Publicerad: 27 oktober 2021, 11:06

Från och med november har NoA Connect en ny vd, något som kommer i samband med ambitiösa tillväxtplaner.


Ämnen i artikeln:

NoaNorth AllianceThe North Alliance

NoA Connect ingår i North Alliance och är deras marknadsföringserbjudande. I samband med detta får man även en ny vd, nämligen Jannis Hristofilopoulos. Han har tidigare varit COO för bolaget och grundade byrån tillsammans med nuvarande vd, Anders Nygren. De startade byrån Peregrine år 2017 och byrån köptes av nätverket i augusti 2020. Tillsammans med Proletar blev det NoA Connect.

– Tillsammans har vi byggt upp ett starkt konsultteam inom datadriven marknadsföring som har möjliggjort ambitiösa tillväxtprojekt för våra kunder, säger Jannis Hristofilopoulos och fortsätter:

– Nu är det rätt timing för mig att ta NoA Connect till nästa nivå. Vi ser en fortsatt kraftig efterfrågan.

Anders Nygren lämnar vd-posten för nya utmaningar, men kommer enligt pressmeddelandet vara kvar på byrån till årsskiftet. Adam Fors, vd för NoA Sverige, menar att vd-bytet skapar optimala förutsättningar för en fortsatt tillväxtresa.

– Jannis är en stark ledare med lång erfarenhet av att jobba med digital transformation och har en fantastisk energi. Nu har vi tillsammans med övriga teamet i NoA Connect bästa förutsättningar för att fortsätta tillväxtresan för våra kunder och för NoA Connect, säger han i ett pressmeddelande.

I samband med vd-bytet tillsätter även NoA Connect en ny ledning, anpassad för tillväxtplanerna. I januari börjar Oscar Larsson som NoA Connects nya COO. Rebecca Pettersson, Head of Finance samt Pernilla Ivarsson, Chief People Officer, blir en del av NoA Connects ledning. Jonathan Altgård, som är seniorkonsult på NoA Connect, blir ny CCO. Wilhelm Haak och Dennis Guldstrand, som båda är partners på NoA Connect, blir nya ledare för konsultteamen. 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.