Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nobel Media förstärker redaktionen

Publicerad: 14 augusti 2017, 14:51

Nobelprisets medieavdelning Nobel Media rekryterar Maria Douglas Mungenast, Simon Doyle och Manisha Lalloo till sin redaktion.


Nobel Media har under det senaste året växt kraftigt och nu förstärker man redaktionen med tre rekryteringar.

Maria Douglas Mungenast kommer närmast från rollen som digital team manager på UNICEF Sverige och får på Nobel Media rollen som editorial development manager.

Simon Doyle är idag redaktionschef för appen Guidepal och har tidigare arbetat som kommunikationskonsult och pressansvarig för Royal Holloway samt University of London. På Nobel Media får han rollen som editorial social media manager.

Slutligen rekryteras Manisha Lalloo som digital editor. Lalloo kommer närmast från en tjänst som public engagement manager på Institute of Physics. Hon har under många år varit verksam som frilansjournalist.

– Intresset för de här tjänsterna har varit stort, inte minst från internationellt håll. Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera individer med en så kombinerad stor kunskap från startup-världen, publicistiska företag, universitet och ideella organisationer med globala perspektiv, säger Magnus Gylje, chefredaktör för nobelprize.org och chief digital officer för Nobel Media. Den här satsningen gör att vi ytterligare kan förstärka vårt digitala arbete kring Nobelpriset och berätta om vår utåtriktade verksamhet med möten och utställningar över världen. Vi kan utveckla vårt berättande och våra tjänster med användaren i fokus. Och vi får också musklerna att jobba med flera externa aktörer.

Sedan tidigare jobbar också Rickard Frank, före detta kreativ chef på Dagens Nyheter, som konsult inom konceptutveckling för sajten. Även Anton Glanzelius jobbar som konsult inom konceptuell utveckling för Nobel Media.

De tre nyanställda tillträder sina tjänster den 2 september.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.