Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nord DDB hämtar copywriter från Oatly

Publicerad: 24 september 2019, 11:45

Den prisbelönta copywritern Daga Simonsson ansluter till Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

Nord DDB

Daga Simonsson har nyligen tagit examen från Berghs School of Communication. Under studietiden har hon jobbat som copywriter för Oatly men nu ansluter hon till Nord DDB. Utöver extraknäcket på Oatly har hon under tiden på Berghs även engagerat sig i jämställdhetsfrågor. I våras arrangerade hon exempelvis seminariet "Vart är vi på väg – ett samtal om jämställdhet i kommunikationsbranschen" där hon bland annat lyckades locka Forsman & Bodenfors vd Silla Levin och The Amazing Societys creative director Christina Knight.

– Jag tycker det känns helt rätt att arbeta på Nord DDB. Det är en stor byrå med punkig attityd som hela tiden flyttar fram gränsen för vad som anses vara reklam. Det är en ära att få vara med på bygget, säger Daga Simonsson i ett pressmeddelande.

Under tiden på Berghs belönades Daga Simonsson i tävlingar som One Show, Future Lions, New York Festival, Summit Awards och Gulltaggen.

–Känns fantastiskt att få in en så begåvad och intressant kreatör som Daga till oss. NORD DDB är ett ställe där det hela tiden kommer möjligheter flygande och för de som har förmågan att fånga dessa så kan väldigt mycket kul och bra saker hända. Daga har redan visat prov på att hon har just den förmågan, säger Martin Lundgren, copywriter Nord DDB.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.