Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nord DDB rekryterar Emelie Jinhee Johnsson

Publicerad: 29 juni 2018, 09:33

Foto: Pressbild

Efter en prisbelönt sejour på King lämnar Emelie Jinhee Johnsson byrån. Efter sommaren ansluter hon istället som ny AD för Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

KingNord DDB

Efter fyra år lämnar Emelie Jinhee Johnsson King. Under den tiden har hon hunnit med att vinna flera priser. Bland annat priser i tävlingar som Guldägget, Oneshow, D&AD och Eurobest. 2016 tilldelades hon också Kycklingstipendiet, som delas ut till kreatörstalanger inom branschen.

Emelie Jinhee Johnsson King kommer efter sommaren att ansluta till Nord DDB som ny AD.

– Det ska bli oerhört kul att få ansluta till Nord DDB och deras spännande kundportfölj, även om det förstås känns sorgligt att säga hejdå till alla bra personer på King, säger Emelie Jinhee Johnsson i en kommentar.

Under sin tid på King har hon arbetat med kunder som ICA och Eurojackpot. Hon har tidigare även varit verksam som journalist för Veckorevyn och jobbat på reklambyrån Garbergs.

– Det här är en viktig rekrytering för oss. För det vi vill fortsätta bygga framåt på byrån och det vi vill skapa åt våra kunder. Emelies kreativa talang i kombination med sin journalistiska bakgrund gör mig övertygad om att hon kommer göra avtryck hos oss från dag ett, säger Maja Siösteen, COO & Head of Talent på Nord DDB.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

KingNord DDB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.