Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nord DDB rekryterar från Edelman Deportivo och Acne

Publicerad: 27 augusti 2018, 08:07

Jasper Nordling och Malin Marklund.

Jasper Nordling och Malin Marklund ansluter till Nord DDB från Edelman Deportivo respektive Acne.


Ämnen i artikeln:

AcneNord DDBEdelman Deportivo

Både Jasper Nordling och Malin Marklund kommer att förstärka Nord DDB:s affärssida. Nordling kommer från en fyraårig sejour på Edelman Deportivo där han fungerat som business director, samma tjänst han nu klivit över till på Nord DDB. På Edelman Deportivo har han ansvarat för kunder som iZettle, Adidas, Svenska Fotbollförbundet och Mynewsdesk. Tidigare i karriären har han även jobbat som managementkonsult på Vattenfall, en kund han framöver kommer att jobba tillsammans med för Nord DDB:s räkning.

– Nord DDB är en byrå med både strategiska och kreativa superkrafter som utvecklar kundernas affär med populärkultur i centrum. Jag tvekade inte en sekund när möjligheten att få jobba hos dem dök upp, säger Jasper Nordling i ett pressmeddelande.

Malin Marklund kommer senast från Acne där hon som account- och operational projekt manager jobbat med kunder som Telenor, Ikea, Weekday och Guldbaggen. På Nord DDB kliver hon in som account director för kunder som Klarna och Skoda.

– Jag är väldigt glad över att få vara med på Nord DDBs resa framåt. Det finns otroligt mycket härliga människor och mixade kompetenser under samma tak vilket är en förutsättning för att kunna få ut riktigt bra grejer, säger Malin Marklund.

––Med internationella kunder och globala kampanjer som ska rulla ut behöver vi ha trygga och nytänkande personer som Jasper och Malin ombord som leder kunderna framåt och håller ihop trådarna. Vi är övertygade om att deras kompetens och personligheter är helt rätt för oss, säger Annica Smith, business director på Nord DDB om rekryteringarna.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.