Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nord DDB rekryterar från Round & Round och Ogilvy Paris

Publicerad: 24 maj 2018, 12:27

Foto: Pressbild

Både Art Director Hanna Eriksson Wiita lämnar Round & Round, och copywritern Johan Leborg lämnar Ogilvy Paris för Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

Round & RoundNord DDB

– Vi fortsätter att stärka upp kreativt. Hanna och Johan är två talanger i början av en
spännande resa kreativt. Båda har hunnit jobba ett par år och bockat av intressanta idéer
som till exempel Hannas 'There's a book för that' för Bokus och Johans 'WatchWatch' för
TalkTalk som också plockade hem en Yellow Pencil. Det känns väldigt kul att de väljer att komma till oss och jag är övertygad om att deras kreativitet och 'drive' kommer att må bra av att få komma in i ett större sammanhang, säger Andreas Dahlqvist, Chief Creative Officer, Nord DDB.

Hanna Eriksson Wiita anslöt till Round & Round efter journaliststudier och Berghs, där hon arbetat med uppmärksammade filmer för kunder som Ikano Bank, Hungerprojektet och iZettle.

– Det känns jättekul att bli en del av NORD. Storleken, resurserna och tänket på byrån känns på många sätt optimalt. Stora nog för att slåss med jättarna, men tighta nog för att hålla ihop hela byrån, säger Hanna Eriksson Wiita.

Johan Leborg har även han en utbildningsbakgrund inom journalistisk och Berghs. Han har bland annat arbetat med kunder som Smith Optics, IBM och Netflix.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Round & RoundNord DDB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.