Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nord DDB värvar Guldäggsvinnare

Publicerad: 14 maj 2018, 08:51

Andreas Dahlqvist och Hanna Stenwall.

Foto: Pressbild

Copywritern Hanna Stenwall lämnar Edelman Deportivo för Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerAndreas DahlqvistNord DDB

Hanna Stenwall har tidigare arbetat på byråern som Widen + Kennedy och Grey i London. För snart tre år sedan flyttade hon hem och började på Edelman Deportivo. Nu går hon vidare till Nord DDB.
– Ett givet steg att ta, just i denna fas av min utveckling, och just i denna fas av Nord DDBs kafkaistiska förvandlingsprocess. Reklam som fenomen befinner sig på rätt sida av paradigmskiftet och det har nog sällan varit så spännande som det kommer bli de kommande åren. Att en byrå av den här kalibern och karaktären vrider om 180 grader är en resa jag inte kan låta bli att uppleva från insidan, säger hon i en kommentar.

Tidigare i våras vann Hanna Stenwall Guldägg för kampanjen "Give a beep" för Hövding.
– Hanna har ett driv och tankesätt som passar oss och har redan lyckats bocka av ett gäng idéer som gör oss andra lite avis. Give a Beep är såklart briljant men även idéer som Running on Love och Written by Zoe för Renault. Det är insiktsfulla annorlunda idéer som man vill umgås med, lösningar och experiment med en stor dos teknologi och pr-tänk i mitten, säger Andreas Dahlqvist, vd Nord DDB.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.