Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nordic Mornings utser ny marknadschef

Publicerad: 16 mars 2021, 09:43

Lucy Perrott.

Foto: Press

Nordic Morning Group rekryterar en ny marknadschef och ökar företagets fokus på nordiska samarbeten.


Ämnen i artikeln:

Nordic MorningRekrytering

Kommunikationskoncernen Nordic Morning Group samlar fler än 160 specialister inom digital marknadsföring, och har i dag kontor i Stockholm, Malmö och Helsingfors. 

Nu utses Lucy Perrott till marknadschef med plats i ledningsgruppen. Hon har tidigare arbetat som marknadschef på Zazzle Media-ägda IPG Mediabrands samt drivit Thought Leadership-projekt på displayannonsbyrån Bannerflow.

– Jag ser fram emot våra marknadsaktiviteter och att positionera varumärket Nordic Morning som den kunskapsledare man redan är, säger hon i ett pressmeddelande. 

På Nordic Morning Group kommer hon att leda Thought Leadership och varumärkesarbete genom hela organisationen. Hon ska även och lyfta fram Nordic Morning’s kundorienterade vision för digital transformation. Målet är att det nordiska samarbetet ytterligare ska fördjupas. 

– Vi har en stark position som en nordisk organisation. Nu vill vi öka vår varumärkessynlighet och utnyttja vår position för att skapa en bredare förståelse för var vi tillför värde till varumärken varje dag, säger vd:n Märit Sareyko.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nordic MorningRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.