Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nordic Public Affairs värvar specialister

Publicerad: 25 augusti 2015, 07:08

Nils Löwenspets, specialist på samhällsbyggnad och Joakim Tholén med bakgrund inom politisk opinionsbildning blir nya konsulter på Nordic Public Affairs.


– Vi vill erbjuda våra uppdragsgivare både djupa insikter om samhällsfrågor och god förståelse för deras branschfrågor. Med Nils Löwenspets och Joakim Tholén förstärker vi vårt team ytterligare, säger Johan Jakobsson, vd vid Nordic Public Affairs i en kommentar.

Nils Löwenspets kommer till Nordic Public Affairs som seniorkonsult. Han har arbetat i Stockholms stadshus med stadsbyggnadsfrågor i sex år, senast som borgarrådssekreterare. Han är utbildad arkitekt från Kungliga tekniska högskolan.

– Jag ser fram emot att hjälpa företag och organisationer med att navigera i samhällsbyggnadsfrågor. Ett mer välutvecklat Public Affairs-arbete kan bidra till effektivare byggande och bättre infrastrukturlösningar. Nordic Public Affairs har höga ambitioner när det gäller kvalitet och kundinsikt – det tilltalar mig, säger Nils Löwenspets i en kommentar.

Joakim Tholén blir konsult efter att ha arbetat som ledarskribent och journalist, senast som politisk redaktör på moderata Västerviks-Tidningen. Tholén är utbildad inom retorik och statsvetenskap vid Uppsala universitet.

– Det ska bli stimulerande att få bidra med både research, analys och opinionsbildning åt kunder i ett team med mycket erfarna kollegor, säger Joakim Tholén i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.