Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

North Kingdom rekryterar art director

Publicerad: 30 januari 2018, 09:45

Digitalbyrån North Kingdom, med kunder som Google, Supercell och Lego, rekryterar art directorn Anton Ahlin från Oakwood till Stockholmskontoret.


Ämnen i artikeln:

North KingdomArt Director

Anton Ahlin kommer närmast från Oakwood där han under fyra år har arbetat med kunder som Cheap Monday, Urbanears och Daniel Wellington. Han har därtill grundat videotjänsten Speeks samt har agerat jurymedlem och föreläsare på White Square Festival. På North Kingdom kommer han att arbeta med fokus framförallt på service- och produktdesign.

– Under deras femton år har North Kingdom alltid hållit en högt proffsig nivå, där ett seriöst hantverk har kombinerats med en inspirerande lekfullhet. Jag ser fram emot att få arbeta med alla talangfulla människor som finns på North Kingdom, och jag tror att min breda kompetens vad gäller design- och konceptarbete samt min egna lekfullhet kan bidra ytterligare till North Kingdoms fingertoppskänsla, säger Anton Ahlin i ett pressmeddelande.

– Med ett flertal nya kunder är det avgörande med de rätta medarbetarna, och då är personer som Anton grundstenen i vårt kreativa arbete. Med hans erfarenhet och personliga driv kommer North Kingdom fortsätta att utmana och utveckla kreativitet inom digital design, säger David Eriksson, chief creative officer på North Kingdom i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

North KingdomArt Director

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.