Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nosy värvar Janna Norberg som senior ad

Publicerad: 28 mars 2019, 09:19

Nosy förstärker nu det kreativa erbjudandet och rekryterar Janna Norberg som senior art director. Hon tillträdde sin tjänst i februari kommer närmast från reklambyrån River, men har även en bakgrund på bland annat Forsman & Bodenfors och Family Business.


Ämnen i artikeln:

Art DirectorNosy

Rekryteringen av Janna Norberg är ett led i att stärka Nosys position som kreativ fullservicebyrå, enligt bryån ska hon få en nyckelroll i driva och utveckla Nosys kreativa erbjudande.

Under sin karriär har Janna Norberg vunnit flera priser, bland annat i Epica Awards och Resume Månadens Kampanj. I tävlingen Campaign Emering Talent Awards, vann hon och sin dåvarande partner "The Explorer - for maverick talent that pushes the boundaries. Bland tidigare arbetsplatser märks bland annat Acne, Forsman & Bodenfors och River.

– Det känns som perfekt timing att börja på Nosy. Att få vara med och forma deras satsning mot att bli en fullservicebyrå ska bli jättespännande. Och att få njuta av Söders finaste utsikt. Jag är superpepp, säger Janna Norberg i ett pressmeddelande.

– Vi körde en rekryteringskampanj som resulterade i ett hundratal ansökningar. Janna hittade jag väldigt sent i processen via ett internt tips och hon "stängde kampanjen" direkt om man säger så. Lika grymma referenser som portfolio. Hon kommer bli otroligt viktig för både kulturen och kreativiteten hos oss, säger Filip Lindquist, creative director på Nosy.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Art DirectorNosy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.