Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nu ska Daniel Hallberg börja regissera reklamfilm för FLX

Publicerad: 11 november 2019, 12:54

I maj tog Daniel Hallberg tjänstledigt från King för att jobba med talkshowen Luuk & Hallberg för FLX. Nu representeras han även som reklamfilmsregissör.


Ämnen i artikeln:

FLXProduktionsbolagDaniel Hallberg

Sedan 2010 har Daniel Hallberg verkat i reklambranschen som art director på reklambyrån King. Det senaste halvåret har han jobbat på FLX med den egna talkshowen Luuk & Hallberg som han programleder tillsammans med Kristian Luuk. Framöver kommer produktionsbolaget även att representera honom som regissör.

Under sin tid på King har Daniel Hallberg tagit fram kampanjer för bland annat Triss, Läkerol och Keno. Förutom att vinna ett flertalet guldägg är det genom sina sketcher på Instagram som han, 2016, blev känd för en bredare publik.

Vilka kunder kommer han att jobba för?
– Det är ingenting klart än så länge. Vi är just nu ute och pitchar på lite olika upprdag, säger Eleonor Sager, chef för reklam och branded content på FLX till Resumé.

– Vi har jobbat med Daniel Hallberg i lite olika projekt tidigare. När det blev klart att han skulle göra ”Luuk och Hallberg” var vi ganska direkta med att fråga honom i fall han även var intresserad av att regissera reklamfilm. Vi tror att han kommer att tillföra mycket. Han har en stark förståelse för kundens utmaningar och konceptuell kommunikation. Sedan är Daniel också extremt rolig. Han har en komisk tajming som passar väldigt bra för reklamfilm. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.