Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Number10 hämtar byråchef från Centerpartiet

Publicerad: 25 maj 2018, 06:56

Lisa Stenberg.

Lisa Stenberg lämnar Centerpartiet och tar över som ny byråchef på pr-byrån Number10.


Ämnen i artikeln:

Number10

På Centerpartiet har Lisa Stenberg jobbat på partiets kommunikationsenhet där hon bland annat ansvarat för partiets sociala medie-kanaler. Tidigare i karriären har hon även jobbat för Moderaterna samt på byråer som Futurniture och Mindmakers PR.

Nu lämnar hon politiken och återgår till byråvärlden när hon tillträder som byråchef på pr-byrån Number10.

– Lisas bakgrund inom så väl byrå som politik är en perfekt match med oss och våra uppdrag. Att dessutom två ägare lämnar över medarbetaransvar till en extern person tror vi är helt rätt i byggandet av en bra byrå idag, säger Caroline Lidman, medgrundare och vd för Number10.

Som byråchef kommer hon få medarbetaransvar och vara med och styra byråns affärsutveckling.

– Rätt timing och dreamteam fick mig att säga ja! Ett uppdrag som känns både spännande och makalöst roligt. Mod och starkt intraprenörskap är Number10 för mig, vilket är helt avgörande för att hänga med i dagens snabbrörliga kommunikationslandskap. Jag ser fram emot att vässa vårt erbjudande och uppfylla kunders drömmar, säger Lisa Stenberg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Number10

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.