Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Number10 rekryterar från Comviq

Publicerad: 23 november 2017, 08:38

Chimen Asadi har ansvarat för Comviqs kommunikation mot mångkulturella målgrupper. Nu ansluter hon till pr-byrån Number10.


Ämnen i artikeln:

Number10PR-ByråerCaroline Lidman

Chimen Asadi har, förutom jobbet på Comviq, varit med och grundat organisationen Refugees Welcome Stockholm 2015 i syfte att hjälpa människor på flykt. Nu går hon ver till byråsidan inför valåret 2018.
– Chimen är ett mycket viktigt tillskott för Number10 i vårt arbete att utmana hur kommunikation utformas och speglar vår samtid. I samma stund som hon kommer in med nya perspektiv så möts vi i viktiga frågeställningar kopplade till inkludering och jämställdhet. Hon har ett skarpt öga för PR-hantverket och vi är otroligt stolta över att Chimen blir en del av vårt team, kommenterar Caroline Lidman, vd för Number10.

Hon blir byråns fjärde anställda sedan starten för drygt ett år sedan.
– Det ska bli fantastiskt kul och spännande att få börja jobba på Number10. Jag ser fram emot att ansluta till ett visondrivet team, men också till en byrå där min roll blir en viktig del i att bygga vidare en bra byrå, säger Chimen Asadi.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.