Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Number10 rekryterar planner

Publicerad: 21 augusti 2017, 06:51

Caroline Lidman, vd, Dag Eriksson Alvarez, ny planner och Maria Fabricius, kreativ chef.

Foto: Pressbild

Pr-byrån Number10 rekryterar plannern Dag Eriksson Alvarez.


Ämnen i artikeln:

Number10Caroline Lidman

Dag Eriksson Alvarez kommer närmast från Berghs strategiska kommunikations-utbildning där han prisats i APG Swedens Studenttävling 2017 för sin strategiska förmåga och kreativa höjd. Parallellt med studierna har Eriksson Alvarez under våren jobbat som planner på reklambyrån King.

– Att nästa rekrytering för oss är en planner kändes viktigt. Vi behöver kunna ha en konstant omvärldskoll för våra kunder och någon som kan dedikera sin tid helhjärtat åt planning och strategiarbetet. Dag är skarp, nyfiken och har ett otroligt driv, vilket precis är den kompetensmix vi behöver på Number10. Med Dag kommer byrån fortsätta utvecklas och växa, säger Caroline Lidman, vd för Number10.

Rekryteringen kommer efter att Number10 den senaste tiden fått ett antal nya uppdrag och medarbetare.

– För mig handlar modern kommunikation om att utmana traditionella modeller och även förstå, hänga med och utnyttja ny teknik. Här anser jag att Number10 har ett starkt erbjudande och jag ser fram emot att fortsätta bygga byrån med min kompetens framåt tillsammans med gänget, säger Dag Eriksson Alvarez.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Number10Caroline Lidman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.