Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny AD på NPP Reklambyrå

Publicerad: 3 juli 2018, 06:55

Foto: Pressbild

Arvid Dyfverman lämnar Edelman Deportivo och återvänder till NPP Reklambyrå.


Ämnen i artikeln:

NPP ReklambyråEdelman

Kreatören och konceptutvecklaren Arvid Dyfverman har flera års erfarenhet inom branschen. Bland annat är han utbildad retoriker och har utifrån sina 15 års erfarenheter av digital medieproduktion agerat universitetslärare.

Under sin sejour på Edelman Deportivo arbetade han med kunder som Absolut Vodka, Unicef och Rebtel, där han bidrog till att kamma hem ett Guldägg för Unicef och Silverägg för Never forget to vote för SSU.

– Vi är otroligt glada och nöjda över denna rekrytering. Vi har väntat på att få jobba med Arvid under en längre tid. Arvid jobbade på NPP för en herrans massa år sedan och då jobbade vi ihop. Vi ser det som ett kärt återseende av en familjemedlem som har testat vingarna och samlat erfarenheter. Med den kunskap som Arvid besitter kommer vi att kunna leverera på hög höjd och med djup kunskap, säger David Bååth Copywriter på NPP Reklambyrå i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

NPP ReklambyråEdelman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.