Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny affärsområdeschef för Viafree

Publicerad: 12 oktober 2017, 14:37

Dzana Dedovic blir ny affärsområdeschef på Viafree.

MTG:s reklamfinansierade streamingtjänst Viafree får en ny affärsområdeschef i Dzana Dedovic.


Ämnen i artikeln:

MTGViafreeMTG Sverige

Dzana Dedovic tar över tjänsten från Moa Estmalm som lämnat sin tjänst. Dedovic har tidigare haft roller inom MTG som strategianalytiker och projektledare för Diabetesgalan.

– Jag känner mig enormt stolt och hedrad över mitt nya uppdrag på MTG Sverige och ser fram emot att fortsätta bygga Nordens bästa reklamfinansierade streamingtjänst tillsammans med resten av Viafree-teamet, säger Dzana Dedovic.

Tjänsten som affärsområdeschef på Viafree innefattar ett lokalt kommersiellt uppdrag samt att utveckla innehållet på plattformen i smarbete med MTG Sveriges innehållsavdelning.

– Resan vi med Moa i spetsen har gjort med Viafree har varit fantastisk. Tjänsten har passerat väl över en miljon nedladdningar i Sverige och bara i år har vårt digitala tittande ökat med 40%. Jag vill tacka Moa för hennes starka insats för Viafree och MTG och önska henne all lycka med sina nya utmaningar. Jag är övertygad om att vi i Moa har en stark ambassadör för våra visioner inom digital transformation och om längtan efter underhållning och innehållskapande någon dag blir för stor är hon varmt välkommen tillbaka till vår grupp, säger Anders Jensen.

Dzana Dedovic tillträder sin nya tjänst den 1 december, hon kommer även ta plats i MTG Sveriges ledningsgrupp.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MTGViafreeMTG Sverige

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.