Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny affärsområdeschef på Bohmans Nätverk

Publicerad: 11 december 2017, 12:22

Linda Segerström.

Foto: Pressbild

Linda Segerström blir ansvarig för att utveckla interimserbjudandet på Bohmans Nätverk. Hon rekryteras från konkurrenten Inhouse.


Ämnen i artikeln:

Erik HaglöfBohmans Nätverk

Linda Segerström har en bakgrund från byråsidan i form av Volt och Schmidt Reklam. Hon har även erfarenhet från medievärlden från förlaget Bonnier Carlsen. Närmast kommer hon dock från rekryteringsbranschen. Närmare bestämt från Inhouse där hon hade rollen som rekryterings- och konsultchef.

Nu går Linda Segerström över till Bohmans Nätverk där hon får ansvaret för rekryteringafirmas interimaffär, det vill säga uthyrning av chefer och specialister inom hela kommunikationsområdet.
– Vi upplever just nu en ökad efterfrågan på interimslösningar – att fler kunder med kort varsel och flexibel tidsperiod vill få in en specialist eller chef. Samtidigt är även många kandidater öppna för den typen av upplägg. Lindas erfarenhet inom både interim och traditionell rekrytering är värdefull för oss, säger Erik Haglöf, vd och delägare på Bohmans Nätverk, i ett pressmeddelande.

Själv berättar hon om sin syn på en lyckad rekrytering:
– För mig är det viktigt att förstå det sociala samspelet i en grupp eller på en avdelning - det är många gånger en avgörande faktor för en lyckad rekrytering.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.