Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny business director på Nine Yards

Publicerad: 24 oktober 2017, 07:54

Anna Bauer var tidigare account director på Nine Yards, nu återvänder hon till byrån som business director.

Efter fem år på Stockholm Live, tidigare Globe Arenas, återvänder Anna Bauer till brand experience-byrån Nine Yards som business director.


Ämnen i artikeln:

Nine Yards

För fem år sedan lämnade Anna Bauer Nine Yards för att bli försäljningsansvarig för business-to-business-området på Stockholm Live, då Globe Arenas. Nu återvänder hon till bolaget hon lämnade för fem år sedan.

– Anna är inte den sista, men en väldigt viktig pusselbit i den nya typ av byrå som vi vill bygga. Vi har haft kontakt ända sedan vi jobbade ihop på Rewir för drygt åtta år sedan och nu är tiden mogen både för Anna och oss, berättar Lotta Karlsvärd, byråchef på Nine Yards Stockholmskontor.

Som business director på Nine Yards har Bauer kundansvar för en av byråns större kunder och ska stärka affärsnyttan för de övriga.

– Nine Yards har en väldigt spännande mix av kompetenser i bolaget, en samlad kraft av otroligt vassa medarbetare som på allvar kan göra skillnad för kunderna. Det känns att det finns en genuin expertis inom varje del, både strategiskt och kreativt, avslutar Anna Bauer.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.