Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny byrå för kreatörspar i New York

Publicerad: 7 januari 2016, 09:13

Marie Rönn och Erik Tell

Efter fem år byter Marie Rönn och Erik Tell arbetsplats på Manhattan – från Grey till R/GA. Liksom på den tidigare arbetsplatsen får de rollen som creative directors.


Ämnen i artikeln:

R/GAGrey New YorkRekrytering

Innan tiden på Grey så jobbade paret på flera byråer i London under nästan ett decennium.

– Efter fem roliga och lärorika år på Grey i New York så kände vi att det var dags att hitta på något nytt. På Grey gjorde vi mycket tv och "klassisk" reklam så när R/GA hörde av sig och undrade om vi skulle vilja vara med och driva deras nya Verizon-konto, som till 90 procent är inriktat på sociala medier och online experiences, så tackade vi ja på direkten, säger Marie Rönn till Resumé.

R/GA är mest kända för sin digitala kommunikation, och vann "agency of the year" både i Cannes och D&AD. Verizon är USA:s ledande mobilnätverk, med över 130 miljoner användare, och satsar mycket på nya mediekanaler.

– Den största skillnaden mot Grey är hur snabbt kampanjer går från ide' till produktion: på Grey kunde det ta ett år att få ut en film, på R/GA vi redan producerat fyra kampanjer sedan vår start här, säger Marie Rönn.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.