Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny byråchef på Chimney Malmö

Publicerad: 22 januari 2018, 08:53

Chimney Malmös nya byråchef Niclas Höggren.

Chimney anställer Niclas Höggren som byråchef för sitt Malmökontor.


Ämnen i artikeln:

Chimney

Niclas Höggren kommer närmast från tjänsten som client service director på FEW Agency och har innan dess varit marknadschef på Mars. På Chimney Malmö kommer han att jobba med att stärka byråns erbjudande inom rörlig och digital kommunikation.

– Efterfrågan på löpande, relevant innehåll i allt fler kanaler växer ständigt. Vi fortsätter vår satsning inom content och ser en stor potential att växa och förbättra vårt erbjudande i södra Sverige. Vi är väldigt glada att välkomna Niclas till vårt team. Med sin bakgrund från både kund- och leverantörssidan kommer han att säkerställa att vi kan erbjuda ännu bättre lösningar till befintliga och nya kunder i regionen, säger Peter Söderlind, vd på Chimney Sverige.

Chimneys har haft kontor i Malmö sedan 2013 då man köpte upp Scandivision, kontoret har i dag 14 medarbetare.

– Chimney Malmös kommunikationserbjudande kommer att vara brett, med fokus på video och digitalt. Det är detta kunderna i regionen efterfrågar och med vår historik och kompetens inom dessa områden kommer vi att kunna skapa kommunikationslösningar som verkligen fungerar och konverterar, säger Niclas Höggren.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Chimney

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.