Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny byråchef på DigtasLBi i Göteborg

Publicerad: 1 november 2016, 09:41

Karen Ruudh och Pierre Rehnhult

Karen blir byråchef för Digitas LBi i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerDigitas LBi

DigitasLBi har slagit ihop sina fem kontor i Norden för att bredda sitt erbjudande och Karen Ruudh, kundansvarig för bland annat en av byråns största kunder Husqvarna Group, tillträder tjänsten som byråchef i Göteborg i dag.

I den nya nordiska organisationen samlas 250 medarbetare inom strategi, kommunikation, teknologi, data och aktivering. Det största kontoret finns i Göteborg .

– Jag är väldigt glad över min nya roll som byråchef för Göteborg och chansen att tillsammans med kollegor och kunder över hela norden fortsätta skapa möjligheter kring digital transformation. Med den nya nordiska strukturen kan vi erbjuda ett holistiskt tänkande men lika viktigt är det för mig att inspirera och skapa en attraktiv arbetsplats lokalt där expertis och kompetens får växa och ta plats, säger Karen Ruudh i en kommentar.

Parallellt med rollen som byråchef behåller Karen Ruudh kundansvaret för Husqvarna Group, vilket är ett självklart sätt att arbeta för en kundfokuserad byrå. Lika självklart som det är för DigitasLBi att ha en jämn könsfördelning inom ledningen, en annars ovanlig syn in i byråbranschen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerDigitas LBi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.