Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny byråchef på Eventyr

Publicerad: 9 december 2020, 12:45

Nina Jonsson, Sofi Franzén och Anna Öberg.

Foto: Peter Knutson

Eventyr hämtar byråchef från Nine Yards med värvningen av Anna Öberg.


Ämnen i artikeln:

Eventyr

Anna Öberg har jobbat inom Brand Experience i 10 års tid och kommer senast ifrån konkurrenten Nine Yards där hon hade samma roll. Anna Öberg efterträder Nina Jonsson som efter fyra år fortsätter som konsult inom Eventyr och Tapauskoncernen.

– Det känns oerhört roligt att få det här förtroendet. Jag känner till bolaget väl och brinner för att verka för att Eventyr också framöver möter kundernas behov och levererar värdeskapande upplevelser och kommunikation av högsta klass. Tillsammans med alla fantastiska kollegor ser jag fram emot att göra skillnad för våra uppdragsgivare och ha roligt tillsammans på vägen, säger Anna Öberg i en kommentar.

Eventyr har i kategorin eventbyråer, klarat sig bättre än konkurrenterna och har hittills inte tvingats göra sig av med personal. Nu ser ledningen att kundernas kommunikationsbehov börjar öka igen och den nya byråchefen kommer att få en central roll när det kommer till affärsutvecklingen.


– Anna Öbergs kunskaper inom affärsmannaskap och stora intresse för kultur och team kommer att bli viktiga framåt när vi tillsammans med våra finska kollegor Tapaus tar ett nordiskt grepp om marknaden. Jag är stolt över att få med Anna i vårt team, avslutar Sofi Franzén, vd på Eventyr. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Eventyr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.