Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny byråchef på PS

Publicerad: 2 November 2016, 07:55

Patrick Walldén, grundare, Charlotta Oom, Agency Manager och Marie Lasota, vd PS Communication.

Charlotta Oom blir ansvarig för PS Communications byråer i Göteborg och Malmö.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

De senaste åren har Charlotta Oom arbetat som managementkonsult, bland annat som kommunikationsansvarig för Västlänken på Göteborgs Stad. Nu blir hon byråchef för PS Communication i sydväst.
– Vi är oerhört glada över att ha Charlotta Oom hos oss på PS Communication. Framöver kommer vi ha stort fokus på att vidareutveckla våra befintliga uppdrag åt våra fantastiska kunder och samtidigt hitta nya affärer i region sydväst. Med Charlottas erfarenhet av både försäljning, event, kommunikations- och varumärkesarbete samt hållbarhet kommer detta bli ett mycket spännande arbete tillsammans, kommenterar Marie Lasota, vd för PS Communication i Sverige.

Niclas Mellbin, som tidigare varit ansvarig för regionen går vidare till egen verksamhet.
– Genom min nya roll på PS Communication kommer jag få arbeta med alla mina favoritfrågor på en av Nordens största kommunikationsbyrårer. Det här är en region där det händer mycket just nu och kommande år. Göteborg ska fira 400 år, stadsutvecklingen inom bland annat Göteborg, Varberg och Malmö-området är enorm och västsvenska bolag går starkt framåt. Jag ser verkligen fram emot att se till att PS Communication sydväst blir en viktig del av detta i framtiden, säger Charlotta Oom i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.