Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny byråchef på Reformklubben

Publicerad: 31 oktober 2018, 08:33

Anna-Carin Windahl tillträder som byråchef på reformklubben.


Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Anna-Carin Windahl påbörjade 2015 ett samarbete med den strategiska kommunikationsbyrån reformklubben som är en del av federationen Reform Society. Efter tre års samarbete i projekt inom förnybar energi och hållbar samhällsbyggnad, har hon sedan början av året varit delägare och vice vd för Reform Society.

– Vi är mycket glada över att Anna-Carin tackat ja till att bli byråchef för Reformklubben. Hon har en unik profil som förenar specialistkunskap med ett helhetsperspektiv, strategisk förståelse för kundernas kommunikationsbehov och ett uppskattat ledarskap. Hennes driv och erfarenheter är precis vad Reformklubben behöver för att ta nästa steg i utvecklingen, säger Birgitta Pagot, vd på Reform Society, i ett pressmeddelande.

Anna-Carin Windahl ska särskilt fokusera på byråns hållbarhetserbjudande, och har även varit medgrundare och styrelseledamot i lobbyorganisationen 100% förnybart och styrelseledamot i jämställdhetsorganisationen Kraftkvinnorna.

– Det är ett fantastiskt spännande uppdrag att få ta sig an byråchefsrollen på Reformklubben. Vår vision, att sprida mer makt till fler och bidra till en progressiv samhällsutveckling, ligger i hjärtat av affären och präglar vad vi faktiskt gör och levererar varje dag. Medan andra pratar om vikten av hållbar samhällsutveckling utvecklar vi nya lösningar för digital public affairs och engagemangsdrivande kommunikation med patienter, medborgare och medlemmar. Det ger avtryck i spännande uppdrag, kommenterar Anna-Carin Windahl.

Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.