Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny CD på Spinn

Publicerad: 15 December 2015, 11:50

Jesper Siöberg är ny CD på Spinn. Han som kommer närmast från Today Agency och driver även seminarieserien Creative Mornings i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Spinn Action MarketingRekrytering

– Det är ett oerhört spännande uppdrag och jag ser två viktiga fokusområden där jag kan utveckla Spinn", säger Jesper Siöberg i ett pressmeddelande.

Utmaningen handlar dels om förtydliga byråns erbjudande, dels att spetsa den kommersiella kreativiteten.

– Jag är övertygad om att det krävs nya idéer, nya sätt att tänka, för att göra kommunikation som ger konkreta resultat i försäljning och konvertering.

Jesper Siöberg och Spinn har också delvis en gemensam historia. Han jobbade innan Today Agency på Cheil och här delade man uppdrag från Samsung med Spinn. Förutom detta finns bland annat också Coca Cola, Microsoft, Elgiganten och LG på Jespers Siöbergs meritlista.

På Spinns kundlista finns idag bl. a Telia, Spendrups, Unilever, Scan, SJ och Samsung. Uppdragen är i många fall nordiska. Från starten 2000 har tillväxten varit stabil och idag är man drygt 50 medarbetare.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.