Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny cd på We made you look

Publicerad: 25 oktober 2017, 13:38

Emma Beecken och Anna Singer.

Digital- och innovationsbyrån We made you look rekryterar Emma Beecken från Collector Bank som ny kreativ chef och delägare.


Ämnen i artikeln:

Innovationsbyråer

We made you look betraktar sig som kreativ och strategisk digital byrå med bas i Göteborg. Nu värvar de Emma Beecken som cd.
Jag såg helt nya utmaningar tillsammans med We made you look", säger Emma Beecken. – Det som övertygade mig mest var all den kunskap som genomsyrar bolaget. Det finns ett lika stort intresse för innovation som för kommunikation och hur dessa världar bäst kan mötas. Från första stunden delade vi samma visioner och personkemin mellan teamet som redan fanns på plats och mig var verkligen påtaglig. Därför känns att komma till We made you look som att komma hem, säger hon i en kommentar.

Byråns vd Anna Singer gläds över rekryteringen:
– Vi är ett gäng teknikälskande innovatörer som vill hjälpa företag att omvandla sin produktportfölj för att ta plats i nutidens digitala landskap. Tillsammans med Emma kan vi på ett bättre vis översätta vårt stora teknikintresse i träffsäker kommunikation som ger resultat.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Innovationsbyråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.