Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny CFO på LRF Media

Publicerad: 16 januari 2017, 08:47

Andreas Norén.

Foto: Pressbild

Andreas Norén får ansvaret för mediekoncernens finanser.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

LRF Media inledde sin jakt på en ny CFO i höstas. Nu har de hittat en i Andreas Norén. Han var senast chefscontroller för affärsorganisationen inom Landshypotek Bank.
– Andreas gedigna erfarenhet inom ekonomi, IT, sälj -­‐ och affärsanalys blir viktiga i den fortsatta utvecklingen av LRF Medias affärer. Att han även är insatt i det gröna näringslivet är positivt, kommenterar Ann Henriksson, vd LRF Media.

Om sitt nya jobb säger Andreas Norén:
– LRF Media är inne i en spännande förändringsresa med fokus på tillväxt och nya affärsmöjligheter. Den tydliga affärsorienteringen, bredden och ansvaret i ledarskapsrollen var något som attraherade mig. Att få fortsätta verka i ett företag för den svenska landsbygden och gröna näringslivet ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser mycket fram emot att leda avdelningen, träffa medarbetarna och tillsammans ta nästa steg till att stödja affären.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.